Conspiratii si proteste

————————————————————————————————————————————————-

Metrorex , dragostea mea. (by mitzabaston)

Si cum stateam eu asa cuminte pe bancutza metrorex si asteptam sa vie metroul…aud o voce din ce in ce mai disperata in ‘boxe’. “Va rugam indepartati-va de la marginea peronului. Urmatorul tren ajunge in statie in doua minute”.  Peste un minut, la fel. Tonul insa era mai ‘ferm’.  “Stimati calatori! Indepartati-va de la marginea peronului!” . Multimea bombane cuvinte de lauda si urari de bine printre dinti. Au trecut si minutele cu care ne-a amagit tanti la microfon. Ma gandesc totusi, ca situatia este sub control. Dar nu! Stupoare. ” DA’  VA ROG NU MAI STATIONATI LA MARGINEA PERONULUI! ” Imi vine sa ma ridic si sa urlu: CARE ESTI MAH LA MARGINEA PERONULUI SI TE JOCI CU NERVII NOSTRI?! HOTARASTE-TE , ORI TE-ARUNCI, ORI DA-TE DREAQ UN PAS MAI IN SPATE CA NE-A CAPIAT ASTA CU ANUNTURILE!”

A venit si trenul peste 6 minute. E normal, intre sase si sapte seara pe ruta Victoriei- Dristor2. E perfect normal. Nu stiu de ce ma enervez. In loc sa fiu recunoscatoare ca am cu ce merge-acasa. Mda.

Amenintatoarea greva programata pentru 18 Martie,  s-a anulat. Deci isi primesc baietii banii.

Frumos. Curiozitatea totusi ma impinge sa intreb, da’ de unde bani, coane Fanica? Pai cum, de unde? De la bujet. Aha. Deci avem de unde. Interesant faptul ca profesorii si medicii au niste salarii de toata jena. Dar macar avem conditii la transportul in comun….Inghesuiala ei de viata.

Advertisements
Comments Off on Conspiratii si proteste
%d bloggers like this: