Mapamoanda prezice

————————————————————————————-

Previziuni pentru saptamana care incepe Vineri, 26 martie.

Meteo:  Buburuza inverzeste, pomu imbubuzureste, fluturii zburataceste. Floricele pe campii, hai sa biciclim copii! Pe scurt, vine primavara pe bune.

Astrologice: Atat Berbecii cat si zevzecii se pregatesc de ciocnit oua colorate. Zodia gospodinei nu iese inca din criza de nervi. Fecioarele se indragostesc fulgerator, dar le trece repede: sufletul pereche are sosetele de culori diferite.

Financiare: Va scaldati in bani, femei in tinute sumare va aduc fripturi si prajituri pe platouri de argint.  De pe terasa vilei puteti admira noua dvs. masina decapotabila. Aerul miroase a portocali infloriti. Ah. E momentul sa va treziti si sa va duceti la munca.

Multinationale: Vi se aproba concediul, dar nu mai aveti bani decat de tigari. Fumati si va uitati pe Travel& Living. Macar asa o sa aveti ce povesti cand va intoarceti.

Mondene: O noua bomba secsi isi face aparitia in pagina cinci a unui tabloid de succes. Este dezamorsata rapid de un fotbalist in trecere prin Romania.

Politice: Inca o stenograma face inconjorul televiziunilor: discutia dintre Vanghelie si profa lui de mate din clasa a patra.” Marean, cat face unu si cu unu? Nu mantereseaza pa mine porcarii din astea, tovarasha. Daca face la ei acasa, treaba lor.”

————————————————————————————————————————————

Saptamana care incepe Vineri nouajpe martie.

Previziuni meteorologice:

Va ploua cu averse, ocazional cu rafale, de azi pe maine. Miercuri se mai insenineaza un pic, dar tocmai cand veti iesi cu burta la soare si micul pe gratar, o sa inceapa sa ninga.

Astrologice:

Capricornii sa faca bine sa nu plece la drum lung. Pericol de avalanse. Pentru toate celelalte zodii, duceti-va unde-o-ti vedea cu ochii.

Financiare:

Taxa pe junk fud se aplica in sfarsit si la salamul cu soia. Vegetarienii organizeaza miscari de protest.

Imobiliare:

Programu prima casa se extinde cu pachetul  ultima casa,  cu oferte atractive pentru locuri de veci.  Oferta speciala pentru primii si ultimii o mie de participanti:  locuri cu vedere la mare si gropar inclus in pretz.

Dezastre naturale:

Saptamana asta nu e.

Alte evenimente:

Botezatu organizeaza inca o conferinta de presa in care insista ca nu-i plac decat femeile.

Advertisements
%d bloggers like this: